Allmänna villkor

Betting Utan Svensk Licens » Allmänna villkor

På betting-utan-svensk-licens.net kan du ta del av information om allting som rör ämnet sportsbetting. Målet med denna hemsida är att underhålla men också utbilda om nya spännande tillägg på marknaden inom sports betting. Att betta på sport blir allt mer populärt och detta tack vare en allt mer digitaliserad marknad. Vi vill med våra artiklar hjälpa dig att göra ett mer genomtänkt och personligt val.

Det är också online som vi har hittat den information som vi sedan har valt att bygga artiklar och hemsidans innehåll vidare på. Vi tar dock inget ansvar för information som anges felaktigt på andra plattformar. Även fast inget av vårt innehåll riktar till sig till personer under 18 år tar vi inte heller ansvar för innehåll som sprids vidare till minderåriga. Vår hemsida och informationen som vi delar ska därför tolkas med ansvar.

Hur vi använder länkar på företag

Vid vissa tillfällen skriver vi artiklar i samarbete med spelbolag eller länkar till andra företag. Vi gör alltid vårt yttersta för att säkerställa att länkarna är säkra att använda men tar heller inget ansvar för länkar som bryts eller som är felaktiga. 

Villkoren kan ändras

I händelse att ett spelbolag vi samarbetar med skulle ändra sina villkor eller krav tar vi heller inget ansvar att notifiera om detta. Det är därför viktigt att du alltid läser igenom vad som gäller innan du använder en affiliatelänk eller tar del av annan information eller erbjudanden som vi länkar till. Även våra allmänna villkor kan ändras, vilket även gör det viktigt att du håller dig uppdaterad om våra villkor innan du läser vidare på betting-utan-svensk-licens.net.

Vi betalar inte för annonsering

Alla som klickar sig in på vår hemsida och även du som läser detta skickas vidare till oss på naturlig väg eller rekommendationer från sökmotorn du använder. Vi betalar inte för högre rankning på till exempel Google eller marknadsför våra tjänster för att öka flödet till betting-utan-svensk-licens.net. Du kan därför känna dig trygg i att innehållet på vår hemsida är relevant och skräddarsytt för det som du har sökt på.