ATG reducerar sitt spelsystem online

Betting Utan Svensk Licens » Nyheter » ATG reducerar sitt spelsystem online
ATG reducerar sitt spelsystem online

ATG är det sportsbettingbolag på svensk mark som är allra störst när det kommer till trav- och galoppsport. Du har säkerligen hört talas om till exempel V75 som du kan betta på genom ATG. Detta gäller både hos fysiska ombud eller enkelt när du bettar via deras hemsida. Intresset för trav och hästkapplöpning har länge varit väldigt stort på svensk mark och många sitter bänkade framför TV:n för att kolla på olika lopp som anordnas. 

Nu har ATG publicerat ett uttalande om att de kommer justera möjligheten till reducerade spelsystem online direkt på deras plattform. Vad innebär då detta för dig som spelar och förändrar det hur du bör fylla i din krysskupong när du vill satsa på hästar?

Vad menas med ett reducerat spelsystem?

Om du inte är särskilt insatt i hur ATG:s spelsystem normalt är utformat är det viktigt att du först förstår hur ett reducerat spelsystem faktiskt fungerar. ATG är välkända för detta spelsystem hos betting utan svensk licens och innebär i grund och botten att man som spelare har möjlighet att satsa mer pengar på en eller flera hästar man tror på och mindre för hästar som man inte tror har samma förutsättningar för att vinna ett särskilt lopp. 

Detta har snabbt blivit ett mycket populärt val eftersom det ger en spelare mer kontroll och dessutom kan det ge bättre förutsättningar att fylla i en lyckad krysskupong.

Kunde tidigare endast göras via externa kanaler

Tidigare kunde man endast använda sig av ett reducerat spelsystem om man använda en extern programvaruleverantör som själv hade utformat ett filsystem eller något typ av verktyg för att du som spelar ska kunna designa ditt egna reducerade spelsystem online.

Jokersystemet är ett populärt val

Ett exempel är Jokersystemet som är ett webbaserat verktyg som är särskilt anpassat för att ta fram reducerade spelsystem. Här har du möjlighet att reducera spelsystem på mängder av olika travtävlingar som V75, V4, V3, DD eller V86. Verktyget ger dig också möjligheten att skräddarsy spelsystemet för att passa dig bättre. 

Jokersystemet har länge varit ett väldigt populärt val både för spelare som vill göra en stor eller mindre insats. I många fall kan det hjälpa dig att öka vinstchanserna och framför allt om du har en bra förståelse och kunskap för hur olika lopp fungerar, är bra på att läsa av odds och även har läst på mer om olika hästars och kuskars prestationer under säsongen.

Hur fungerar ATG:s reduceringssystem?

Reduceringssystemet som ATG nu har lanserat fungerar som så att du har möjlighet att själv ranka hästarna i anslutning till den publicerade startlistan. Verktyget ger dig möjlighet att ranka hästarna enligt flera olika villkor. Dessa är utgångshästar, ABC-hästar, poäng eller utdelningsintervall. Detta ger dig därför en ökad kontroll och bättre förutsättningar att skapa ett helt skräddarsytt spelsystem. När du loggar in på ATG har du möjlighet att börja använda verktyget redan idag. 

ATG:s reducerade spelsystem vs Jokersystemet

Men nu får sig alltså Jokersystemet en väl värdig utmanare då ATG själva även har utvecklat ett eget verktyg som hjälper dig att skapa reducerade spelsystem. Hur detta kommer att påverka spelmarknaden återstår att se. Men självklart har ATG:s nya lanserade spelsystem väckt en del frågor hos personer som tidigare endast har använt Jokersystemet. Hur skiljer de sig från varandra och vilken är bäst att använda?

Svaret är egentligen att du kan använda dem i kombination. Jokersystemet är endast ett verktyg som är designat för att underlätta spel på både ATG och Svenska spel. Du har däremot ingen möjlighet att göra en insats direkt från Jokersystemet. 

Om du vill ha allting samlat på en och samma plats kan därmed ATG:s nylanserade system vara värt att testa. Du kan använda deras praktiska verktyg för att enkelt skapa ditt egna reducerade spelsystem och därefter göra en insats direkt från ditt spelkonto. Enklare än så kan det knappast bli.

Senaste artiklar