Fler sportsbettingsidor lanser mobilversion

Betting Utan Svensk Licens » Nyheter » Fler sportsbettingsidor lanser mobilversion
Fler sportsbettingsidor lanser mobilversion

En anledning till att allt fler personer väljer att betta på sport är helt enkelt att det idag är mer tillgängligt. Du behöver inte planera när du har tid att lämna in en kupong hos närmsta utbud, utan kan smidigt logga in på ditt spelkonto och betting utan spelpaus istället. Dessutom betalas eventuella vinster ut direkt till ditt spelkonto.

Många prioriterar också att kunna betta på sport direkt från mobilen. Detta öppnar upp nya möjligheter där man kan passa på att betta när man pendlar eller är på väg till en match. Denna möjlighet har fått allt fler sportbettingsidor att se över sina mobilversioner för att du ska få en lika bra spelupplevelse oavsett vilken typ av enhet du väljer att betta från.

Samma spelupplevelse oavsett enhet

Målet när en sportbettingsida lanserar en mobilversion är helt enkelt att göra det smidigare för dig som vill betta. Tidigare statistik visar att det är allt fler som väljer att betta från mobilen. Det är både mer praktiskt och kräver också inte att du tar med en större enhet när du befinner dig utanför hemmet och trots detta vill kunna betta på en fotbollsmatch eller travlopp.

Med ny teknik kan också en sportbettingssida ge dig en lika bra spelupplevelse från mobilen som om du skulle logga in på ditt spelkonto från en stationär dator. Bara för några år sedan fanns det en markant skillnad i spelupplevelsen beroende på vilken typ av enhet man använder. Idag kan du ta del av samma spelutbud, läsa odds och analyser som presenteras innan en match och även följa matchen direkt i mobilen via livestreaming.

Livestreaming är ett intressant tillägg

Det är inte alltid man har möjlighet att sitta ner och kolla på en match man har bettat på från TV:n. Men i och med utvecklingen av sportbettingsidor är det idag allt fler spelbolag som erbjuder livestreaming av sport. Detta innebär att du kan betta på en match, kolla på matchen från mobilen och även få notiser om resultaten direkt på skärmen. Detta gör att du har allting samlat på ett ställe och en annan stor fördel med livestreaming är att du inte behöver betala för extra kanaler när det är VM eller EM.

Designen är oftast något enklare

Jämför man mobilversionen hos ett spelbolag med deras fullskaliga plattform kan man se en del skillnader. 

Den kanske allra största är hemsidans layout och designen är oftast enklare för att det ska vara enklare för dig att hitta den information som du söker. Detta har också gjort att många föredrar att använda mobilversionen eftersom du slipper onödig information, flikarna är enkla att hitta och strukturen är mer simpel. De flesta mobilversioner är designade på ungefär samma sätt och ger dig många fördelar som gillar att spela.

Finns det några risker med att använda en mobilversion

De flesta bär runt på sin mobil för jämnan och om du har svårt att balansera ditt spelande online kan mobilversionen innebära en del risker. Du kommer ständigt att ha möjlighet att betta på en sport så länge du har internet eller åtkomst will WiFi. Detta innebär att du måste sätta en tydlig spelspärr och se över ditt spelmönster för att du inte ska betta över dina tillgångar. Med en spelmarknad som ständigt växer kan en mobilversion innebära frestelser. Det är då viktigt att du ansöker om Spelpaus så du inte har möjlighet spela på ett casino med svensk licens från mobilen längre.

Men om du spelar på ett sunt sätt ger det endast dig fördelar om du siktar in dig på mobilversionen. Du har nu möjlighet att betta på din favoritsport vart du än befinner dig. 

Senaste artiklar