Gör sporten större – Nytt koncept inom sportsbetting

Betting Utan Svensk Licens » Sportsbetting » Gör sporten större – Nytt koncept inom sportsbetting
Gör sporten större – Nytt koncept inom sportsbetting

Intresset för sportsbetting blir allt större och därför förändras också denna spelmarknad hela tiden. Ett nytt koncept som det har skrivits en del om är “Gör sporten större” som är helt nytt inom sportsbetting och som är ett initiativ från spelbolaget NordicBet. En gigant inom sportsbetting på svensk mark. I denna artikel går vi igenom vad detta innebär för dig som gillar att betting utan svensk licens och hur konceptet marknadsförs.

NordicBet tar initiativ för att utveckla utbudet

Det är spelbolaget NordicBet som står som initiativtagare för detta nya koncept och framtiden ser också väldigt ljus ut. Det var även detta spelbolag som var först i Sverige med att erbjuda ett större utbud av sport som du kan betta på. Detta innebar också att Sverige kunde ta ett stort kliv i rätt riktning för att kunna konkurrera med den utländska marknaden av sportsbetting. 

Spelbolaget fokuserar helhjärtat på sportsbetting och kan därför erbjuda betting på de största ligorna inom fotboll men även lägre divisioner. För personer som var väldigt intresserade av sport vart den svenska spelmarknaden helt plötsligt betydligt mer intressant. 

Nu vill alltså NordicBet ta klivet längre och utveckla sina tjänster för att kunna ge dig en ännu bättre spelupplevelse. Deras mål är också att de nya regleringarna av den svenska spelmarknaden som infördes under 2019 inte ska påverka spelutbudet för svenskar som gillar att betta på sport. Man vill också fokusera på mer unika kategorier inom sportsbetting som inte har varit tillgängligt tidigare.

Marknadsföringen av konceptet har stort fokus

För att göra sportsbetting ännu mer aktuellt och intressant har NordicBet valt att lägga stora resurser på att marknadsföra detta nya projekt i framför allt Tv. Detta är ett samarbete mellan spelbolaget, reklambyrån Hongkong och produktionsbolaget vid namn Bacon som har Jeppe Ronde som regissör.

Vad består då denna marknadsföringsstrategi av? Först och främst har man valt att lägga fokus på att ge nytt ljus till sportsbetting. Därför får man i marknadsföringen följa supportrar och hur de förbereder sig för kommande matcher. Det har visat sig att många hängivna fotbollsentusiaster har särskilda ritualer för att kunna komma in i en bra anda och även kunna supporta laget på bästa tänkbara sätt. Detta kan röra sig om allting från att bära turstrumpor till att meditera och är också någonting som man får ta del av i dessa reklamer som NordicBet ligger bakom.

Vart kan man ta del av marknadsföringen?

Om du är intresserad av att ta del av denna marknadsföring kan du hitta den på flera hemsidor online, NordicBets egna hemsida och även flera andra spelsidor. Spelbolaget har lagt ner mycket energi på att framhäva sportsbetting och för att spelare ska kunna få en bättre helhetsbild över vilken betydelse sportsbetting och idrott generellt har för Sverige och svenska medborgare. Detta är också någonting som man får ett väldigt bra perspektiv på när man kollar på NordicBets reklamkampanj.

Vad är målet med detta nya koncept?

Sportsbetting är en spelkategori som växer allt mer och många som redan är väldigt intresserade av sport tycker att det tillför lite extra spänning till en särskild match om man bettar på hur man tror resultatet kommer att sluta.

Sport skapar en samhörighet

Målet som NordicBet har med detta nya koncept “Gör sporten större” är att ge personer en bättre helhetsbild över industrin och vilken betydelse sport har för många individer i samhället. Det ger samhörighet och är också väldigt socialt för många. Framför allt hängivna supportrar av fotboll har fått ett väldigt negativt rykte och detta är någonting som NordicBet vill ändra på med sin kampanj och istället rikta fokus på de fördelar som finns.

Många spelbolag är stora sponsorer

Många spelbolag som sysslar med just sportsbetting står också som stora sponsorer till många fotbollsklubbar och har därför också betydelse för att sporten ska kunna fortsätta utvecklas till det bättre. Kikar man på till exempel stora fotbollsturneringar som Allsvenskan eller Superettan kan man se spelbolag som några av de största sponsorerna.

Om du är intresserad av att lära dig mer om detta nya koncept eller bara i allmänhet har hittat ett nytt intresse för sportsbetting är dessa reklamer väldigt intressanta och innehållsrika. De ger dig en djupdykning i hur livet som supporter kan se ut och har också en humoristisk vinkel som är väldigt underhållande att titta på.

Senaste artiklar