Håll koll på detta när du bettar online

Betting Utan Svensk Licens » Nyheter » Håll koll på detta när du bettar online
Håll koll på detta när du bettar online

Det är idag väldigt vanligt att många bettar på sport online. Allt fler unika sporter börjar också dyka upp och detta gör marknaden allt mer och mer intressant. Men för att du ska kunna betta på ett smart sätt och med bättre förutsättningar finns det trots allt flera saker som du kan ha i åtanke. Detta är våra favorittips och som kan hjälpa dig att få den bästa upplevelsen när du bettar online.

Vart kan man betta på sport?

Sportsbetting online blir allt mer och mer populärt. Du kan idag betta på de flesta sporter och välja mellan flera olika sportbettingsidor som du kan använda. Idag har du också möjligheten att använda dig av en sportbettingsida som har tilldelats en svensk licens och därmed uppfyller de säkerhetskrav och punkter som Spelinspektionen har infört. Utöver detta kan du även välja en utländsk sida. 

Det finns för- och nackdelar med båda dessa alternativ och det är viktigt att du gör ett personligt val som passar de sporter som du är intresserad av att betta på betting utan svensk licens. Klassiska ligor och sporter som till exempel fotboll kan du idag hitta hos de flesta sportbettingsidor. Om du däremot föredrar att betta på en lite mer unik sport kan det vara värt att kika på den utländska marknaden. Sportsbetting i Sverige har kommit väldigt långt. Men det utländska utbudet är trots allt mer gediget idag än det svenska.

Ta hjälp av odds och experthjälp

För att du ska ha rätt förutsättningar när du bettar online är det alltid bra att ta hjälp av rådande odds och även experthjälp. Genom att göra research och lära dig studera odds får du automatisk en större chans att betta rätt. De flesta stora bettingssidor har sin egna expertpanel som ger kontinuerliga utlåtanden om till exempel vilket lag de tror kommer vinna en turnering eller hur resultatet i en särskilt match kan sluta. Oftast baserar de sina utlåtanden på egen research, kunskap och även tidigare matchresultat.

Men utöver detta är det också viktigt att du inte stirrar dig blind på vad experter säger utan gör dina egna uträkningar. Många bettar också på sina favoritlag eftersom det ger matchen lite extra spänning. Inte för att det specifika laget ligger bäst till. Så varför ska du betta och vad är målet?

Fördelarna med livespel

Det blir allt vanligare att spelare använder en sida som erbjuder livespel i form av betting. Detta innebär att matchen också sänds direkt på sportbettingsidan och detta gör det enklare för dig att hålla koll på matchresultatet, se om oddsen ändras och även se om det dyker upp nya kommentarer om hur en särskilt match troligtvis kommer sluta. Livespel tar allt större plats på marknaden och fördelarna är många. Nästa gång du ska betta på en sport kan det därför ge en bättre upplevelse om du väljer en sportbettingsida som också sänder matchen.

Säkert bettande online är A och O

Sedan kommer vi till den punkten som kanske är allra viktigast att du har i åtanke. Detta är såklart att du bettar på ett säkert sätt. Med detta menar vi framför allt att du endast spelar för pengar som du har råd att förlora. Trots att ett särskilt lag har det bästa oddset och enligt tidigare resultat har en större chans att vinna innebär detta inte att du är garanterad en vinstsumma. Det är aldrig säkert att du bettar rätt trots de allra bästa förutsättningarna och detta är värt att ha i åtanke.

Utländskt eller svenskt spelbolag?

Ett säkert spelande får du också om du väljer rätt sida och en fördel är också om du väljer ett spelbolag som har någon form av licens. Här kan du välja antingen ett svenskt licensierat bolag eller en sportbettingsida som har sin spellicens registrerad på till exempel Malta. Undvik sidor som inte har någon spellicens överhuvudtaget eftersom detta kan innebära risker när du gör en insättning eller uttag.

Beroende på vilken typ av spelupplevelse du eftersträvar, vilken sport du vill betta på och även vilka typer av bettingbonusar du vill ha möjlighet att utnyttja måste du basera valet av sportbettingsida på just detta. Eftersom den svenska marknaden är mer reglerad är också utbudet av bettingbonusar mer begränsade. Så gör ett val som passar dig för den allra bästa upplevelsen när du ska betta på sport online.

Senaste artiklar