Här kan du livestreama E-sport

Betting Utan Svensk Licens » Nyheter » Här kan du livestreama E-sport
Här kan du livestreama E-sport

E-sport tar upp allt mer plats på betting utan svensk licens och även fast intresset länge har varit väldigt stort på utländska sidor har intresset också ökat markant i Sverige. Du kan nu betta på stora turneringar inom E-sport och utbudet växer också ständigt. 

Många som bettar på E-sport är också hängivna följare av särskilda tävlingar som anordnas. För att göra marknaden ännu mer underhållande har därför allt fler sportbettingsidor också valt att livestreama de största tävlingarna. Detta gör att du kan betta på en turnering och sedan se om du har lyckats träffa rätt eller inte genom att följa matchen på samma plattform.

Hängivna sidor för E-sport

Eftersom intresset för E-sport ständigt ökar finns det idag också flera spelbolag som inriktar sig endast på denna sportkategori. Särskilt vanligt är det på den utländska marknaden där utbudet av E-sport som du kan betta på också är större och mer prioriterad. Här kan du i de flesta fallen också livestreama turneringen direkt i din mobil eller dator.

Om du letar efter en optimal plattform för E-sport kan dessa sidor vara en bra plats att börja. Dessutom har du många större etablerade bettingsidor där du också har möjlighet att livestreama den tävling du har bettat på.

Vad kan man betta på?

Utbudet av saker du kan betta på inom E-sport växer ständigt och då framför allt på den utländska marknaden. Det är dock några spel som har ett större intresse och som därmed också ses mer frekvent på sportbettingsidor både hos svenska spelbolag och utländska alternativ.

Populära spel inom E-sport

Det är särskilt tre stycken olika spel som har etablerat sig som marknadens största. Dessa spel har också störst sponsorer och några av de mest framgångsrika lagen inom E-sport håller också på med dessa spel. Tre av marknadens största är då CSGO, League of Legends och Dota 2. Det är också just dessa som du ses sändas mer frekvent och som marknadsförs i en allt större skala.

Betting på svensk- eller utländsk bettingsida

Om du vill betta på E-sport har du idag möjlighet att välja mellan en svensk- eller utländsk bettingsida. Det finns för- och nackdelar med båda alternativen och därför är det viktigt att du alltid tar dina personliga preferenser i åtanke.

Utbudet är större på utländska sidor

Den kanske allra största fördelen med att välja en utländsk sportbettingsida är att du kan välja mellan både större och mer mindre  nischade spel att betta på. För dig som uppskattar en mer varierad spelupplevelse kan en utländsk sida därför vara det bästa valet.

Däremot är det också viktigt att du har i åtanke att säkerhet och spelansvar inte alltid prioriteras i samma utsträckning hos ett utländskt spelbolag. Du bör aldrig betta på en sida som inte har någon spellicens överhuvudtaget då sidan inte kontrolleras av någon Spelinspektion. Det finns många etablerade utländska bettingsidor som erbjuder en mycket hög säkerhet och som prioriterar säkert spelande.

Svenska spelbolag kontrolleras av Spelinspektionen

Många som gillar att betta på E-sport föredrar dock att spela på en svensk sida eftersom denna kontrolleras av Spelinspektionen och också har en svensk spelliens. Även fast utbudet av spel inom kategorin E-sport är mindre får du fördelarna att casinot uppfyller de säkerhetskrav som svenska myndigheter har infört, samt att du aldrig behöver oroa dig för att behöva deklarera dina vinster. Du kan betta tryggt och säkert vilket för många ger en bättre spelupplevelse.

Senaste artiklar