Livespel blir allt vanligare

Betting Utan Svensk Licens » Sportsbetting » Livespel blir allt vanligare
Livespel blir allt vanligare

Det är framför allt en spelform inom sportsbetting som blir ett allt vanligare inslag på både svenska och utländska sidor. Detta är livespel och är en väldigt populär spelform som också innefattar flera punkter. 

Med livespel syftar man särskilt på bordsspel som till exempel Poker eller Roulette, där man har möjlighet att göra en insats med en riktig dealer och spel som sker i realtid. 

Inom sportsbetting syftar livespel framför allt på att en match eller tävling sänds live betting utan svensk licens. Har du därmed gjort en insats på en av dina favoritbettingsidor kan du också följa matchen och få liveresultat medans du tittar. Det finns också flera anledningar till varför just livespel idag har sådant stort intresse och varför allt fler sidor fokuserar på att inkludera denna spelform på sin plattform.

Livespel ger flera fördelar

Det är framför allt fördelarna med livespel som har gjort att intresset för denna spelform har vuxit så snabbt. Många tycker att spelupplevelsen som man får under livespel slår alla andra spelformer med hästlängder. Detta oavsett vilka typer av spel som man gillar att fördriva tiden med. Att kunna delta i spel i realtid eller kolla på en match utan att behöva betala för extra kanaler ger dig som ofta deltar i sportsbetting en lite enklare och mer prisvänlig vardag.

Välj ett spelbolag som passar dig

Med en spelmarknad som expanderar snabbt för varje år så är det idag svårt att sålla igenom alla olika val av spelbolag. Självklart ger detta också fördelar då du är garanterad att hitta en spelplattform som passar dig och de spel som du gillar att fördriva tiden med. 

Men det är också viktigt att du gör ett personligt val och tar dina egna personliga preferenser i åtanke. Är det några särskilda sporter som du gillar att betta på lite extra eller uppskattar du en sportbettingsida som har en enkel struktur och där det är enklare att läsa av odds? Jämför flera olika val och kika också på om du kan hitta en bettingbonus som ger ett litet extra klirr till din spelkassa. 

De flesta större spelbolag har till och med idag en helt egen flik för livespel inom flera olika kategorier. Så om du är intresserad av att lära dig mer om livespel eller delta i runda så kika på ett spelbolag som passar dig.

Ska man välja en utländsk sportbettingsida eller svensk?

Utöver detta är det också viktigt att du funderar på om du föredrar att spela på en svensk sportbettingsida eller hos ett utländskt spelbolag. Det finns för- och nackdelar med båda av dessa valen.

Mer krav på svenska spelbolag

Den allra största fördelen med en svensk sportbettingsida är att de måste efterfölja de krav som den svenska spellicensen kräver. Detta ger dig mer verktyg att använda för att du ska kunna kontrollera ditt spelande och det finns även krav på vilka spel eller sporter spelbolaget får erbjuda dig att betta på. Detta ger den utländska marknaden en klar fördel, då utbudet av sporter är större och du även kan hitta mer unika alternativ. Därför bör du alltid basera valet av spelbolag på vilka sporter som du uppskattar och vilka tävlingar du vill kunna betta på.

Bettingbonusar hos utländska spelbolag

Den svenska spelmarknaden är också ganska hårt reglerad när det kommer till bettingbonusar. Vill du har mer pengar att spela för under livespel kommer därför den utländska marknaden ge dig fler fördelar. Du kan här ta del av mer generösa bettingbonusar.

Så är du sugen på att testa ett livespel? Oavsett val av spelbolag kommer du att hitta ett nytt favoritspel.

Senaste artiklar