Störst inom fotbollsbetting

Betting Utan Svensk Licens » Sportsbetting » Störst inom fotbollsbetting
Störst inom fotbollsbetting

Fotboll är den sport som man bettar på allra mest. Det är kanske därför heller inte så konstigt att många sportbettingsidor riktar in sig lite extra på just denna sportkategori. Inom fotbollsbetting är det också några särskilda ligor som många har ett litet extra vakande öga på. En av europas största fotbollsligor är den tyska Bundesliga.

Vad är Bundesliga?

Bundesliga räknas idag som inte bara en av europas största fotbollsligor. Det är också en av världens mest uppskattade och har många hängivna följare. Några av världens största fotbollsspelare börjar spela i de tyska fotbollsklubbar som spelar i Bundesliga för att sedan köpas upp av andra stora klubbar i världen.

Denna fotbollsliga sparkades igång redan år 1963 och har därför vuxit i antal medverkande klubbar, intresset har ökat runt om i världen och även mängden stora sponsorer har snabbt ökat sedan starten.

Om du inte kan få nog av herrfotboll och du inte tidigare har följt Bundesliga kan detta vara någonting att ringa in i kalendern. Ligan påbörjas vanligtvis under augusti och fortsätter sedan fram till mars året därpå. Du har därför många tillfällen att kolla på riktigt bra fotboll.

Vilka klubbar går det oftast bra för?

Kikar man på statistik från tidigare år är det särskilt några klubbar som det oftast brukar gå väldigt bra för. Bayern Munchen är oftast ett av de favorittippade lagen och är också det lag som har vunnit flest titlar. Sedan starten på Bundesliga har de vunnit hela 30 gånger och det är kanske därför inte så konstigt att de oftast är favorittippade att vinna även under kommande ligor.

Några andra populära lag som det oftast går bra för i Bundesliga är Eintracht Frankfurt och Borussia Dortmund. Vilket lag tror du kommer att ta hem vinnarplatsen under denna säsong?

Välj en passande bettingsida

När Bundesliga hålls är det många bettingsugna svenskar som följer resultaten och även kollar på många matcher. Eftersom det idag är en väldigt stor fotbollsliga kan du betta på Bundesliga både på flera svenska spelbolag och även hos många utländska spelbolag.

Jämför oddsen på flera sidor

Att jämföra oddsen på olika matcher eller hur stor sannolikheten är för olika lag att vinna hela ligan är ett bra sätt att få en tydlig överblick på vad du kan förvänta dig. Framför allt om du inte tidigare har följt Bundesliga kan det vara mycket kunskap att ta in början. Oddsen är en bra början.

Jämför oddsen på lite olika hemsidor och skapa sedan ett konto hos ett spelbolag som faller dig i smaken. Detta kommer att ge dig bättre förutsättningar när du bettar. En stor fördel är också om du kan kolla på matchen via livestreaming direkt från spelbolaget du väljer att betta hos.

Säkerheten är viktig när du bettar

Oavsett vad du planerar att betta på så är det viktigt att den bettingsida du väljer prioriterar spelansvar och säkert spelande. Kika därför på vad som gäller vid utbetalningar, vilka säkerhetsfunktioner som spelbolaget har satt in och även vilka verktyg du kan använda dig av för att kunna kontrollera ditt spelande. Om du ligger i riskgruppen för att betta över dina tillgångar kommer det vara fördelaktigt om du väljer ett svenskt spelbolag. Du har då till exempel möjlighet att stänga dig själv ute från att spela på samtliga svenska bettingsidor genom endast en ansökan.

Senaste artiklar