Vad är Jokersystemet?

Betting Utan Svensk Licens » Casinoartiklar » Vad är Jokersystemet?
Vad är Jokersystemet?

Jokersystem har länge varit ett mycket populärt verktyg som en spelare kan använda sig av för att kunna betta med bättre överblick. Detta webbaserade verktyg består av ett marknadsledande reduceringsverktyg som kan användas för all form av betting, både inom trav och andra sporter. Jokersystem kan användas för samtliga streckspel hos ATG och Svenska Spel, vilket gör att du kan samla all information på ett och samma ställe, samt där du också har möjligheten att skräddarsy användningen så att den passar dig som bäst. 

Det finns helt enkelt många anledningar till att använda Jokersystemet nästa gång du till exempel ska spela på hästar. 

Vilka spel kan använda Jokersystemet till?

Jokersystemet är idag anpassat för att användas till de flesta spel på ATG och Svenska Spel. Det har länge varit Sveriges största och mest använda reduceringsverktyg för olika typer av spel och joker betting utan licens

Systemet är byggt för att kunna användas på samtliga stora streckspel hos ATG, detta innefattar bland annat populära spel som V75, V65, V3, DD, V86 och Trio). Hos Svenska Spel kan du bland annat använda dig av Jokersystemet som ett praktiskt reduceringsverktyg när du spelar på Stryktipset, Topptipset, Power Play eller Europatipset. Som du ser är detta system sammankopplat till de flesta stora spel inom trav- och sportsbetting. 

Större chans till vinst

En anledning till att så många använder Jokersystemet idag är att det kan bidra till ökade vinstchanser vid spel på ATG eller Svenska Spel. Att använda ett reduceringssystem är också bättre än att använda ett matematiskt system. Jokersystemet ger dig istället chansen att bygga ett starkare system och många av de miljonvinster som utdelas är efter att en spelare har valt att bygga upp sitt system i Jokersystemet istället för att använda ett matematiskt alternativ. 

Om du vill ha en större chans nästa gång du ska göra en insats på antingen ATG eller Svenska Spel kan det vara fördelaktigt om du ser över hur Jokersystemet fungerar och bygger upp ditt system här istället. 

Enkelt system att använda

Det krävs heller inte någon tidigare kunskap för att du ska kunna börja använda Jokersystemet. Denna webbapplikation är helt kostnadsfri att använda, vilket också är en bidragande faktor till att så många använder Jokersystemet idag. Systemet kan användas från samtliga enheter och om du har några frågor om hur systemet fungerar kan du alltid kontakta Jokersystemets support för frågor.

Kan skräddarsys på flera sätt

Även fast många som använder Jokersystemet spelar mer frekvent är detta ett system som kan användas av samtliga spelare. Anledningen är att systemet enkelt kan anpassas för att passa din erfarenhet och det typ av spel som du vill satsa på. 

Du betalar för den eller de kombinationer som du vill använda, vilket ger dig en skräddarsydd betting. När du bettar betalar du mer för de hästar eller markeringar som du tror har en större chans att vinna. De som du tror har mindre chans att vinna betalar du istället ett mindre belopp för. Du kan därmed vinkla systemet för en möjlighet att få flera olika troliga kombinationer och då en större chans att vinna.

ATG lanser konkurrerande system

Spelbolaget ATG har nu lanserat sitt alldeles egna reduceringssystem som du kan använda om du ska betta på trav. Detta verktyg ger dig också möjligheten att ranka hästarna i turordning beroende på hur du tror sannolikheten ser ut. Du kan alltså skapa ett helt skräddarsytt system även hos ATG. Om du tidigare är van att använda Jokersystemet för att skapa reduceringssystem online är ATG:s version precis lika praktiskt att använda. Vilket system du väljer är dock helt upp till dig.

Senaste artiklar