Vad du kan betta på förutom sport

Betting Utan Svensk Licens » Sportsbetting » Vad du kan betta på förutom sport
Vad du kan betta på förutom sport

För många ingår betting på sport i deras vardagsrutiner. Inför en spännande match på TV:n satsar man på det lag som man själv tror kommer vinna och kan även kolla på odds för att se hur stor sannolikheten är. Men utöver sport har det också vuxit fram en helt annat bettingmarknad för sport betting utan svensk licens som faller inom lite olika typer av kategorier.

Du kan idag betta på det mesta och flera inriktade hemsidor inom även mer unika sport har växt fram genom åren. Om du vill testa på en helt annan form av betting kan du rikta in dig på till exempel nedan kategorier:

Musiktävlingar är väldigt populärt

Precis som sport är också musik någonting som ständigt omger oss. Naturligt har det därför även vuxit fram en helt egen betting kategori för just musik och där du kan betta på olika tävlingar som anordnas i Sverige eller utomlands.

Betta på Eurovision Song Contest

En av den största inom denna kategori är Eurovision. Innan tävlingen sänds har du möjlighet att betta på vilket lag du tror kommer vinna. 

Du har även chans att betta på vilket land som får flest 12-poängare och om ett särskilt land placerar sig bland de tio bästa eller inte. Eurovision är en musiktävling som är enormt populärt över hela världen. Trots att det från början endast var europeiska lag som kunde delta har tävlingen blivit allt större. Idag tävlar till exempel Australien i Eurovision och är således ett av landen som du kan betta på.

Betta på hur vädret blir

Detta är ännu inte särskilt vanligt i Sverige, men på många utländska bettingsidor kan man till och med betta på hur man tror vädret kommer bli framöver. Särskilt vanligt är det runt högtider som Julafton, Nyårsdagen eller Midsommar. Man kan då betta på om det ska regna, snöa eller bli sol. Du kan välja flera olika bettingsidor att välja mellan om du är intresserad av att betta på hur du tror vädret kommer bli.

TV-program och tävlingar

Det finns mängder av olika typer av TV-program som korar en vinnare. Bara några exempel av de som vi har i Sverige är Idol, Sveriges Mästerkock, Big Brother och Farmen. Såklart har det därför också växt fram en marknad där du kan betta på vem som kommer kamma hem vinsten.

Nobelpriset och andra utmärkelser

Även på flera svenska bettingsidor har du idag möjlighet att betta på vem du tror kommer vinna olika priser eller utmärkelser. En särskilt intressant kategori är betting på Nobelpriset och särskilt om vem som tros vinna litteraturpriset. Många större bettingsidor listar också odds för hur stor sannolikheten är att olika personer vinner. Detta kan vara en lite mer unik form av betting som du kan kika närmare på.

Unik sport börjar bli allt mer populärt

Men om det trots allt är sport som du vill rikta in dig på, behöver du inte välja en större sport som ishockey, fotboll eller golf. Även fast svenska spelbolag inte erbjuder ett lika stort utbud av unik sport som du kan betta på fylls också utbudet på successivt. 

Om det är en särskild unik sport som du är lite extra intresserad av så kan det därför vara bättre om du kikar på den utländska marknaden. Säkerställ dock att du väljer rätt spelbolag och en fördel är också om du kan dra nytta av en bettingbonus så du har lite extra att spela för. 

Senaste artiklar